Zemenes ar putukrējumu

400 gr zemenes saldētas vai svaigas
200 gr 35% saldais krējums
100 gr medus (svaigs, krēmveida vai svaigs)

1.variants

  • Ja medus sakristalizējies liek ūdens peldē, lai kļūst šķidrāks
  • Zemenes sagriež mazākos gabaliņos. Ja saldētas zemenes tad atlaidina pilnībā vai tik daudz lai varētu sagriezt pa mazākiem gabaliņiem. Zemenes sajauc ar aptuveni  90gr medus
  • Saputo krējumu ar atlikušu medu
  • Trauciņā liek zemenes un tad pa virsu putukrējumu. 

2.variants

  • Ja ir svaigas zemenes tad var sagriezt šķēlītes vai gabaliņos
  • Putukrējumu saputo ar 100 gr medus
  • Trauciņā liek putukrējumu un pa virsu zemenes.

P.S. Ja vēlas dot spiest putukrējumu bērniem, tad es iesaku konditorejas maisiņa augšējo galu aiztaisīt, kā norādīts bildē. Tas lai putukrējums nenāk ārā pa abiem galiem.