Zemesriekstu sviesta un šokolādes kārtas

Šokolādes kārtai:
150 g tumšā šokolāde
1 ēd.k. kokosriekstu eļļa
Zemesriekstu sviesta kārta:
120 g zemesriekstu sviests
40 g medus
2 ēd.k. kokosriekstu eļļa
No šī daudzuma man sanāca 8 gb.
  • Mikroviļņu krāsnī izkausē šokolādes kārtai paredzētās sastāvdaļas. Sākumā kausējiet uz 30 sekundēm, izņemiet un samaisiet. Ja būs vēl neizkausēti šokolādes gabaliņi, tad liekat vēl uz pāris sekundēm. 
  • Ievietojiet kēksu formā kēksiņiem paredzētos papīrīšus un lejiet 1-2 tējkarotes šokolādes. Viegli pasitiet formu pret galdu, tas nepieciešams lai vienmērīgi šokolāde izplūst.
  • Liekat saldētavā līdz 10 minūtēm. Kamēr sastingst šokolāde pa to laiku gatavo zemesriekstu sviesta kārtu. Tad kad šokolāde sastingusi ņem ārā no saldētavas.
  • Atsevišķā bļodā liek zemesriekstu sviestu un kokosriekstu eļļu. Liek sildīties mikroviļņu krāsni uz 30 sekundēm, samaisa kopā ar medu un lej virsū sastingušajai šokolādei. Liek saldētavā līdz 10 minūtēm, kamēr zemesriekstu sviesta kārta sastingst. 
  • Izņem no saldētavas un lej pēdējo šokolādes kārtu un liek atpakaļ saldētavā, kamēr šokolāde ir sastingusi. 
  • Ja paliek pāri tad šo gardumu labāk uzglabāt ledusskapī...

Labu apetīti!!!🍎

 .