Bišu maize

Bites šūnās ienes ziedputekšņus un sajauc kopā ar medu, ļoti blīvi sablietē. Pēc tam veidojas pienskābā rūgšana un gala rezultātā veidojas bišu maize. Zinātnieki ir izpētījuši, ka bišu maizē ir ap  25 makroelemnetiem un mikroelemnetiem, B grupas, A, D, C, P, E vitamīni, hormoni, fermenti, fitoncīdi u.c., samērā daudz kālija, magnija, dzelzs, joda u.c. vielu.  Bišu maize īpaši ieteicama pavasaros un rudeņos, lai izsargātos no saaukstēšanās slimībām. Aktivizē organismu izsīkuma un atveseļošanās periodā, aizkavē priekšlaicīgu novecošanos, palīdz garīgās, emocionālās un fiziskās spriedzes pārvarēšanā, mazina koncentrēšanās traucējumus.

Lietošana: Vēlams lietot pieaugušajiem 1-2 tējkarotes  2 reizes dienā, bērniem no 3 - 5 gadu vecumam līdz 1 tējkarotei dienā bet ne vēlu vakarā, jo tādējādi varētu tikt traucēts miegs. 

Patur vismaz vienu minūti mutē, to lēni sakošļājot un sajaucot ar siekalām. Var pievienot medum, jogurtam vai brokastu musli. Ieteicams lietot 2-4 reizes gadā kūres veidā, ieturot starp kūrēm vismaz četru nedēļu pārtraukumu.

5.00 EUR/ 100gr