500 g skābs krējums 300 g medus 20 g želatīns Sauja dzērvenes 3 ēd.k. kartupeļu ciete Cukurs
Želatīnu sajauc ar aukstu ūdeni un noliek malā uzbriest. Skābajā krējumā izmaisa medu.
Karstā ūdens peldē izšķīdina želatīnu un iemaisa krējumā, liek ledusskapī sastingt.
Nelielā ūdens daudzumā liek vārīties dzērvenes, tad kad ogas sāk šķīst noņem no plīts katliņu. Dzērveņu novārījumu izkāš caur sietiņu un ar karoti saspaida ogas. Liek vārīties 1 l ūdens un pievieno dzērveņu novārījumu. Tad kad sāk morss vārīties pēc savas garšas pievieno cukuru. Morsam vajadzētu būt ne pārāk saldam, jo krēms būs gana salds.
Izšķīdina austā ūdenī kartupeļu cieti un lej klāt morsam. Nedaudz uzvāra un noņem no plīts, lai atdziest.
Ja vēlas krēmam var pievienot kakao, vai var gatavot kārtām.