Medus un sinepju mērce ar vistu nagetiem

Mērcei:
2 ēd.k. medus
1/2 glāzes majonēze
3 ēd.k. dižonas sinepes
 1 ēd.k. etiķis
Šķipsniņa malti melnie pipari
Nageti:
500-600 g vistu filejas
2 olas
70 g rīvmaize
30 g piecu sēklu maisījums
Eļļa 
  • Sajauc mērcei paredzētās sastāvdaļas un noliek malā kamēr gatavo nagetus. 
  • Katliņā lej tik daudz eļļas, tā lai nageti "peldētu". 
  • Pa atsevišķām bļodiņām saber rīvmaizi, sēklu maisījumu ar 1 ēdamkaroti rīvmaizi, viegli sakultas olas.
  • Vistas filejas sagriež nelielos gabaliņos un liek sakultajās olās.
  •  Vistas filejas apviļā rīvmaizē un liekam cepties karstajā eļļā uz vidējā karstuma. Nākamos gabaliņus apviļājam rīvmaizes sēklu maisījumā.

Labu apetīti!!!