Medus un sinepju mērce ar vistu nagetiem
Mērcei:2 ēd.k. medus
1/2 glāzes majonēze
3 ēd.k. dižonas sinepes
1 ēd.k. etiķis
Šķipsniņa malti melnie pipari
Nageti:
500-600 g vistu filejas
2 olas
70 g rīvmaize
30 g piecu sēklu maisījums
Eļļa
- Sajauc mērcei paredzētās sastāvdaļas un noliek malā kamēr gatavo nagetus.
- Katliņā lej tik daudz eļļas, tā lai nageti "peldētu".
- Pa atsevišķām bļodiņām saber rīvmaizi, sēklu maisījumu ar 1 ēdamkaroti rīvmaizi, viegli sakultas olas.
- Vistas filejas sagriež nelielos gabaliņos un liek sakultajās olās.
- Vistas filejas apviļā rīvmaizē un liekam cepties karstajā eļļā uz vidējā karstuma. Nākamos gabaliņus apviļājam rīvmaizes sēklu maisījumā.
Labu apetīti!!!