Zaļie salāti ar fetas sieru

250 g ķiršu tomāti 
1 gb garais gurķis 
1 galviņa neliela ledus salāta
1gb sarkanās paprikas 
Sauja melnās olīvas 
220 g fetas siers
Mērce salātu pārliešanai:
120 ml olīveļļa
60 ml sarkanvīna etiķis
2 ēd.k. citrona sulu
1 ēd.k. medus
2 tēj.k. dižonas sinepes
2 ķiploka daiviņas 
1/2 tēj.k. oregano
1/4 tēj.k. sāli
1/4 tēj.k. malti melnie pipari

  • Saliek burciņā vai traukā ar vāku visas mērcei paredzētās sastāvdaļas un kārtīgi sakrata.
  • Liek traukā sagrieztu ledussalātu, uz pusēm sagrieztus ķiršu tomātus, gurķi, papriku. Nelielos kubiciņos sagrieztu fetas sieru un ieberam melnās olīvas.

Labu apetīti!!!