• LAT
  • RUS
  • ENG
   
  • Sākums
  • Kontakti
  • Dāvanas
  • Matu rotas
  • Puišu tauriņi
  • Bižutērija
  • Biškopības produkti
  • Kāzām
  • Galerija
  • Blogs
    • Receptes
    • Frizūras
  • PAR MUMS
    • Cits...
  • Lāzergravējumi
  • Ozolkoks
  • Galdi

Cepta baltmaize ar olu

13. oktobris, 2020 pl. 9:59, Nav komentāru
4 Baltmaizes šķēlītes
2 Ola
Eļļa
Sviests
Medus

  • Nedaudz sakuļ olas. 
  • Iemērcē iekšā pa vienai baltmaizes šķēlei un liek uzkarsētā sviestā un eļļā. 
  • Liekam uz salvetes lai nosusinās liekās taukvielas.
  • Karstām maizītēm liek svaigu vai pikucīti sakristalizējušos medu.

P.S. Kāpēc eļļa ar sviestu? Sviestā gatavots ēdiens ir ar patīkamu piegaršu, bet sviests augstā temperatūrā sāk degt un var sabojāt ēdiena garšu. Eļļu lejam klāt pāris pilītes, jo lai sviest tik ātri nesāk degt.


Nav komentāru

Komentēt








Receptes
  • Auzu pārslu putra bez vārīšanas
  • Aveņu dzeramais jogurts
  • Bezpiedevu jogurta saldējums ar ogām
  • Cepta baltmaize ar olu
  • Kakao
  • Medus biksvīts
  • Plānās pankūkas ar medu
  • Smiltsērkšķu  dzeramais jogurts
  • Vistas fileja Saldskābā tomātu mērcē
  • Zemeņu un banānu smūtījs


Veidots ar Mozello - labo mājas lapu ģeneratoru.